Prethodni članak
Sljedeći članak

Na bolničkom liječenju 6 osoba, jedna na respiratoru

Priopćenje Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije - 22. srpnja


Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 59 novih osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih je 26 testirano PCR testom te 33 brzim antigenskim testom.

Oporavile su se 2 osobe. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko - zagorske županije iznosi 949. Broj novooboljelih u proteklih 7 dana na 100.000 stanovnika iznosi 425, dok je prije tjedan dana bio 394.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 6 pozitivnih osoba na SARS CoV-2, od kojih 1 na respiratoru. U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno ima 16 pozitivnih djelatnika, od kojih je svih 16 zdravstvenih. Prošli je tjedan bilo 17 pozitivnih djelatnika, od kojih 15 zdravstvena. U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja COVID pozitivno je 6 korisnika i 3 djelatnika, dok prošli tjedan nije bilo pozitivnih ni korisnika ni djelatnika.

Na području Krapinsko-zagorske županije trenutno se nalazi 161 raseljena osoba iz Ukrajine. Smještene su u privatnom smještaju.

 

Još članaka iz "Županija"

Facebook