Prethodni članak
Sljedeći članak

[UZ SPORTSKE IGRE I DOBRU ZABAVU] 'Ku-ku-ri-ku' obilježio 15. godišnjicu uspješnog rada


Sportsko društvo 'Ku-ku-ri-ku' danas je na Zivtovom trgu na simboličan način kroz sportske igre obilježilo 15. godišnjicu svog postojanja. Djeca i odrasli mogli su igrati nogo-tenis, okušati se u slobodnom bacanju, tu je bilo i pješačenje, ali i umjetan snijeg.

Vladala je dobra atmosfera, a i slučajne prolaznike zanimalo je čime se bavi ovo sportsko društvo. Tu su bili i prigodni pokloni sponzora. – Naše sportsko društvo djeluje kao neprofitna udruga, a glavni cilj joj je promicanje sporta uz dobru zabavu i druženje – rekao nam je predsjednik društva Mislav Crnković. Društvo ima dvjestotinjak članova, od čega je 60-ak odraslih i 120-djece. 'Ku-ku-ri-ku' održava verificirane sportske programe koji se održavaju dva puta tjedno u vrtićima diljem Zagorja. Mališani se imaju priliku okušati u tenisu, nogometu, gimnastici. Proljetno-ljetna sezona završava tradicionalnom biciklijadom Kukurijadom koja svake godine okuplja sve više i više posjetitelja. Tijekom zime, tu su odlasci na skijanja.

Iz 'Sportskog društva Ku-ku-ri-ku' pozivaju sve da im se pridruže u njihovom radu, a mogu se javiti na Facebook, na web stranicu www.kukuriku.net ili predsjedniku Mislavu Crnkoviću (0996786686).

Još članaka iz "Zabok"

Facebook