Prethodni članak
Sljedeći članak

Zvonko Gredičak (37) iz Mokrica HSS-ov je kandidat za gradonačelnika Oroslavja

'Nisam zadovoljan s ni jednim gradonačelnikom do sad jer nitko do sad nije pokazao neku inicijativu da pogura taj grad naprijed. Puno radim i po okolnim mjestima i vidim način raspolaganja sredstava drugih načelnika i gradonačelnika i smatram da se tu može puno više, kaže Zvonko Gredičak


Zvonko Gredičak (37) iz Mokrica HSS-ov je kandidat za gradonačelnika Oroslavja. Kaže da je član HSS-a već više od 15 godina. ‘Nakon što je raspuštena oroslavska organizacija prihvatio sam se toga, održali smo izbornu skupštinu i jednoglasno je odlučeno da sam ja predsjednik gradske organizacije i kandidat za gradonačelnika, kazao je Zvonko Gredičak koji se nada dobrom rezultatu na izborima. Odlučio se na taj potez zbog iskustva na svojem obrtničkom poslu. ‘S obzirom na činjenično stanje da u Oroslavju već dosta godina nema napretka, prosperiteta, transparentnosti, kako bi se to promijenilo i kako bi se tim novcem iz gradskog proračuna koji ostane stvarno nešto napravilo, a ne samo za osobne interese kako se do sad trošilo. Nisam zadovoljan s ni jednim gradonačelnikom do sad jer nitko do sad nije pokazao neku inicijativu da pogura taj grad naprijed. Puno radim i po okolnim mjestima i vidim način raspolaganja sredstava drugih načelnika i gradonačelnika i smatram da se tu može puno više. Ako jedna mala općina kao Hrašćina može sebi napraviti nekakvu infrastrukturu, a mi kao grad koji ima dugogodišnju tradiciju i koji je na najljepšoj lokaciji u Krapinsko – zagorskoj županiji, ne može nikud. Znam da prostorni plan koji je posljednji napravljen 2010. Godine uopće se nije mijenjao, a svi koji su dolazili davali su prazna obećanja od kojih nije ništa ispunjeno, a to mogu potvrditi njihovim iskazima prije nego su postojali gradonačelnici glasačima. Smatram da svojom sposobnošću i transparentnošću i prije svega poštenjem mogu puno toga napraviti za grad, rekao je Zvonko Gredičak.


Kaže da od kad je preuzeo Gradsku organizaciju HSS-a Oroslavja učlanjena je nekolicina članova iz svih dijelova Oroslavja, a oslonit će se i na Facebook kampanju najviše zbog covid situacije. Kroz to će progurati program koji ima. Zvonko Gredičak inače se bavi građevinom, ima firmu koja je prošle godine obilježila 25 godina rada, od kojih je 15 godina on vlasnik, a prije je bio otac. Oženjen je i ima troje djece. Kaže da će se njegova kampanja temeljiti na poštenju, poštuje svakog kandidata, smeta ga nepravda i neizvršena obećanja. Ostalo će biti objavljeno na web stranicama oroslavskog HSS-a, a kampanja će se svesti na iznošenje svojih stavova i mišljenja, imaju program za napredak kako bi svim građanima bilo bolje, da proračun bude sto posto transparentan i da se sva dana obećanja izvrše.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook