Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽUPANOVA PORUKA PODRŠKE OBITELJIMA STRADALIMA U POTRESU: Zajedno za Gupčev kraj – BUNA TRAJE!

Bez obzira što se i dalje moramo boriti s koronavirusom, želimo odaslati poruku svim onim obiteljima koje su zbog potresa morale iseliti iz obiteljskih domova da nisu same – ističe župan


Kako kažu, nevolja nikad ne dolazi sama. Hrvatska se i dalje bori s pandemijom koronavirusa, kao i naše Zagorje. Područje Krapinsko – zagorske županije, kao što smo već pisali, u nedjelju 22. ožujka usred epidemije koronavirusa pogodio je snažan potres. Najveće posljedice su na području Gupčevog kraja, prije svega u podsljemenskoj zoni i na području grada Donja Stubica i općine Gornja Stubica gdje su zabilježene milijunske štete. Hitne službe istog dana bile su na terenu i pružale neophodnu pomoć, a na terenu su i povjerenstva koja procjenjuju nastalu štetu.

Župan Željko Kolar uputio je svim stanovnicima Krapinsko – zagorske županije, a posebno svim obiteljima koje su morale iseliti iz svojih domova poruku podrške koju Zagorci, a posebno stanovnici stubičkog kraja, dobro razumiju: Buna traje! - Bez obzira što se i dalje moramo boriti s koronavirusom, želimo odaslati poruku svim onim obiteljima koji su morali iseliti iz obiteljskih domova da nisu same - Buna traje! – kaže župan Kolar.

- U ime čitavog Stožera civilne zaštite i svih hitnih službi poručujem im da bez obzira na posao koji hitne službe obavljaju, a vezane su za suzbijanje zaraze koronavirusa, da mislimo na njih i da buna traje do konačne pobjede – zaključio je Kolar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook