Prethodni članak
Sljedeći članak

U subotu je primljena pacijentica u OB Zabok zbog upale pluća, naknadno utvrđeno da je pozitivna na koronavirus

Ravnatelj je također potvrdio da će pacijenticu prebaciti u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu zbog teškog stanja


Ravnatelj OB Zabok Tihomir Vančina potvrdio je da je u subotu u OB Zabok stigla pacijentica (53 godine) zbog loše zdravstvene slike te se je pokazalo da ima upalu pluća. -Bila je u teškom stanju i tad je bila smještena na odjel neurologije. Po informacijama poacijentice i Zavoda za javno zdravstvo, ništa nije ukazivalo na to da je pacijentica bila u kontaktu s ikim tko bi bio pozitivan na koronavirus. Uzet joj je tad bris i danas su stigli rezultati koji su pokazali da je pacijentica pozitivna na koronavirus - kazao je ravnatelj Vančina.

Ravnatelj je također potvrdio da će pacijenticu prebaciti u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu zbog teškog stanja. - Trenutno se utvrđuje sa kime je pacijentica sve bila u kontaktu od medicinskog osoblja i pacijenata koji borave u bolnici te će se tada postupiti prema daljnjim potrebnim mjerama - istaknuo je ravnatelj Vančina. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook