Prethodni članak
Sljedeći članak

ZNANJEM I ISKUSTVOM ZA TUHELJ - Mladen Hercigonja istaknuo kandidaturu

Imam potrebno znanje i iskustvo u upravljanju i vođenju koje sam stekao u profesionalnoj vojnoj karijeri koju sam gradio kao časnik Oružanih snaga Republike Hrvatske. To iskustvo uspješno sam koristio u proteklih sedam godina obavljajući dužnost zamjenika načelnika i načelnika naše Općine

Poštovane Tuhljanke i Tuhljani,

Čast mi je objaviti kandidaturu za načelnika Općine Tuhelj na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja 2021. godine.
Moju kandidaturu podržava općinska organizacija SDP-a Tuhelj, predsjednik SDP-a Krapinsko – zagorske županije i saborski zastupnik g. Siniša Hajdaš Dončić kao i aktualni župan Krapinsko – zagorske županije g. Željko Kolar.
Hvala im na svesrdnoj podršci koja je veliko priznanje za moj dosadašnji rad.
Kandidatura za Vašeg načelnika je velika obveza i odgovornost koju sam spreman prihvatiti.
Moja slika Tuhlja – Solidarnost, Poštenje, Dostojanstvo predstavlja vrijednosti koje su mi bile vodilja kroz profesionalnu karijeru, kao i u mom političkom djelovanju, a prema tim vrijednostima ću u naredne četiri godine biti u službi za sve Tuhljanke i Tuhljane.
Program mog tima je realan, ostvariv i prilagođen izazovu vremena u kojem živimo te obuhvaća sve dobne skupine stanovnika, od onih najmlađih do najstarijih.
Imam potrebno znanje i iskustvo u upravljanju i vođenju koje sam stekao u profesionalnoj vojnoj karijeri koju sam gradio kao časnik Oružanih snaga Republike Hrvatske.
To iskustvo uspješno sam koristio u proteklih sedam godina obavljajući dužnost zamjenika načelnika i načelnika naše Općine.
U tom razdoblju Tuhelj je napredovao i razvijao se, a najvažniji pokazatelj za to je proračun koji se stalno povećavao te je od 3.806.894,06 kuna u 2014. godini narastao na 8.379.426,25 kuna u 2020. godini.
U protekle četiri godine mog mandata realiziran je niz infrastrukturnih projekata koji su uvelike poboljšali kvalitetu života naših mještana, a posebno sam ponosan na izgradnju i opremanje dječjeg vrtića.
Moj tim i ja planiramo nastaviti raditi još većim intenzitetom za dobrobit našeg Tuhlja u naredne četiri godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook