Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarskim udrugama 160 tisuća kuna

Zbog situacije s pandemijom koronavirusa, neće se održati prigodno potpisivanje ugovora kao ranijih godina, već ovlaštene osobe iz udruga dolaze pojedinačno u Jedinstveni upravni odjel


Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Grada Zlatara donio je odluku kojom se, temeljem javnog natječaja, odobravaju financijska sredstva za financiranje programa i projekata udruga u ovoj godini u iznosu 160.000 kuna.

U području sporta i rekreacije 50 tisuća kuna dodijeljeno je NK Oštrc Zlatar, 26 tisuća NK Mladost Belec, 6 tisuća ŠTK Zlatar, po 4 tisuće SD Lastavica i Zlatarskim mažoretkinjama; tri tisuće ŠRD Pastrva, po dvije tisuće HPD Oštrc, HPD Belecgrad i Moto klubu Wild Riders Goldtown te tisuću kuna Stanici planinarskih vodiča Zagorje. U području razvoja civilnog društva, gdje su sve ostale udruge, iznosi od po 10 tisuća kuna odobren je KPD Zlatarjeve, KUD Belec i GD Medenka; po 6 tisuća Udruzi osoba s invaliditetom, Udruzi žena u Zlataru i Udruzi umirovljenika Zlatar; Belečke mažoretkinje dobit će 4 tisuće, Udruga Sv. Ana tri, a po tisuću kuna udruge Strojni prsten Zlatar, Kućna pomoć, Izvor Cukovec, Pajdaš Zlatar i Dramska udruga Kaj Zabok.

Zbog situacije s pandemijom koronavirusa, neće se održati prigodno potpisivanje ugovora kao ranijih godina, već ovlaštene osobe iz udruga dolaze pojedinačno u Jedinstveni upravni odjel. Prije sklapanja ugovora potrebno je dostaviti potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga s datumom ne starijim od datuma donošenja odluke, što je moguće mailom na adresu: grad@zlatar.hr ili faksom na broj: 049/466-703. Ugovori će se potpisivati od utorka 30. lipnja. U Gradu napominju da je nacrt ugovora o financiranju aktivnosti udruga u 2020. objavljen uz natječajnu dokumentaciju te pozivaju sve udruge da se upoznaju s odredbama ugovora prije potpisivanja. Inače, odluka o dodjeli sredstava objavljena je na web stranici Grada Zlatara.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na državnoj cesti DC503 Zapužane-Biograd na Moru ispod nadvožnjaka u Biogradu. A1 Zagreb-Split-Ploče: -na naplati Lučko u oba smjera te Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja; A3 Bregana-Lipovac:...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program