Prethodni članak
Sljedeći članak

Žena u DM-u nasuprot policije u Zaboku ukrala parfem. Shvatili su tek tri dana kasnije


"U ponedjeljak, 16. siječnja, nepoznati počinitelj otuđio je iz trgovine u Zaboku kozmetičke proizvode i parfem u vrijednosti od oko 70 eura", kratko je u svom današnjem dnevnom izvješću priopćila PU krapinsko - zagorska.

Kako Zagorje.com neslužbeno doznaje, parfem i još jedan drugi kozmetički proizvod ukrala je jedna žena i to u zabočkom DM-u, koji se nalazi odmah nasuprot zgrade u kojoj je smještena Policijska uprava krapinsko - zagorska, kao i Policijska postaja Zabok.

No, sam čin krađe djelatnice DM-a nisu vidjele, niti su toga dana išta primjetile, pa tako nisu ni mogle odmah obavjestiti policiju koja bi, s obzirom na blizinu mjesta događaja, vjerojatno brzo reagirala i ulovila kradljivicu.

Naime, prema našim, doduše neslužbenim informacijama, djelatnice DM-a tek su jučer, u četvrtak, pregledavajući snimke s nadzornih kamera, shvatile da se dogodila krađa te su potom odmah o tome obavijestile policiju.

Sama PU krapinsko - zagorska, osim čiste potvrde da je krađa koja se dogodila u ponedjeljak prijavljena jučer, ostale detalje za sada ne otkriva, niti želi komentirati naša neslužbena saznanja, budući da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook