Prethodni članak
Sljedeći članak

Želite biti dio prestižnog gastro tima u Zagorju?

Volite kuhati? Spremni ste za nove gastronomske izazove? Tražite novi iskorak u vašoj kulinarskoj karijeri?

Hotel Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama otvoren je 2009. godine kao prvi hotel kategorije 4* u Hrvatskom Zagorju. Već u startu na čelu sa šefom kuhinje Mislavom Božićem, hotel se postavio kao predvodnik „nove zagorske kuhinje“. Ideja koja je postavljena u početku i zadržana je do danas uz kontinuirane promjene i usavršavanja - od lokalnih, zagorskih namirnica ponuditi jela s modernijom prezentacijom koja uključuje elemente europskih kuhinja. Hotel je u startu postavio i visoke gastronomske ciljeve – gostima se nudi poseban gastro doživljaj kroz pansionske večere u sljedovima. Svaki slijed je kombinacija boja, okusa, mirisa u kompoziciji koja vizualno otvara apetit, a onda ostalim osjetilima upotpunjuje doživljaj.

Već 2011. godine međunarodni gastronomski vodič GaulltMillau prepoznao je restoran Villa Magdalena kao mjesto vrhunske gastronomije u okolici Zagreba te ga tada ocijenio s 14 bodova i 2 kapice i uvrstio među top restorane Hrvatske. U to vrijeme GaultMillau je pokrivao samo Istru, Kvarner, Zagreb te okolicu Zagreba. 2011. godine restoran ulazi i u tradicionalni izbor „100. najboljih restorana“ u organizaciji Gastronauta, a slijedećih godina svake godine potvrđuje svoj status među najboljima. 2012. godine u izboru top restorana Hrvatske „Akademija“ u organizaciji Instituta za restoran, restoran je uvršten u top 26 restorana te ocijenjen s 2 zvjezdice. U narednim godinama ulazi u top restorane sjevero-zapadne Hrvatske u izboru Dobri restorani u organizaciji Jutarnjeg lista. 2018. godine restoran je bio dobitnik Večernjakove zvjezdice za najbolje restorane. 2019. godine ulazi ponovo u međunarodni gastro vodič GaultMillau s osvojenih 2 kapice i 13,5 bodova. Uz mnogobrojne gastronomske nagrade hotel godinama osvajai domaća i međunarodna priznanja za svoju uslugu (5 puta top 3 u izboru Turistički cvijet kvaliteta za Hrvatsku, TripAdvisorTravellersAward 2019).

Šef kuhinje Mislav Božić prije dolaska u Hotel Villa Magdalena je radio u prestižnim hotelima u Hrvatskoj, ali svoje najveće iskustvo stekao je radeći 5 godina u restoranu u Japanu. Tokyo je danas jedna od najdinamičnijih gastronomskih destinacija svijeta, ali jedna i od najkvalitetnijih gledajući mnogobrojne objektivne kriterije -  npr. broj Michelin restorana s zvjezdicama. Znanje. Iskustvo koje je tamo stekao ispred je vremena i sve svoje znanje i iskustvo je odlučio prenijeti u modernu zagorsku gastronomiju.

Budite i Vi dio nove zagorske kuhinje

Postanite dio tima Hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama i bude i Vi dio priče koju prepoznaju i struka i gosti. Hotel nudi stalno zaposlenje, stimulativne uvjete ugovora o radu, odlične uvjeti rada, stalno usavršavanje i dinamično okruženje, dnevne smjene (radi isključivo od 6:30 do 22h – nema svadbi i noćnog rada).

Javite se već danas i napravite iskorak u svojoj karijeri! Svoje zamolbe i životopise šaljite na [email protected] . Za sve dodatne javite se ili na email [email protected] ili na broj telefona 098 742 225.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook