Prethodni članak
Sljedeći članak

Zdravko Mamić našao ljubav u Međugorju, ženi se treći puta


Već se neko vrijeme šuška o tome da Zdravko Mamić ima novu djevojku, ali i da planira treći put stati pred oltar.

Story doznaje kako je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojim ima dvije kćeri, piše Story.

Mamić je Jeleni poklonio i skupocjeni automobil Range Rover, a otada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Buduća gospođa Mamić ja društvenim je mrežama vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo. Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ o tvrtci bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel ‘Ruža’, piše Story.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook