Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski Tigrovi zahvalili Miljenku Šoštariću na donaciji


Vodstvo Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrovi Krapinsko-zagorske županije, na čelu s predsjednikom Zdravkom Ivanekom - Kekecom, uručilo je poznatom zagorskom poduzetniku Miljenku Šoštariću, vlasniku i dikrektoru tvrtke Drvoambalaža-eko d.o.o. iz Svetog Križa Začretja, simboličnu zahvalnicu na donaciji koju im je, kao i više puta do sada, uplatio.


- Gospodin Šoštarić često pomaže našoj Udruzi na razne načine, a ovaj put je to bila novčana donacija, stoga smo mu se odlučili i na ovakav način zahvaliti. Mi smo itekako zahvalni svakome tko pomaže radu naše Udruge, ali najčešće se u javnosti spominju institucije, tako da ovaj put želimo zahvaliti i našim poduzetnicima koji nam pomažu, kao što su to Miljenko Šoštarić, ali i drugi, poput Miljenka Krznara, vlasnika i direktora tvrtke H.O.N.ING, također iz Svetog Križa Začretja - rekao nam je Predsjednik Ivanek.

Miljenko Šoštarić nam je pak rekao kako ne misli da bi Tigrovi trebali biti zahvalni njemu, već da bi svi mi trebali trajno biti zahvalni Tigrovima. - Pomažem im kad god mogu, ali ne radim to da bi oni meni bili zahvalni. Razlog zbog kojeg im pomažem jest moj osobni pijetet prema žrtvi i teretu kojeg su ti hrabri ljudi iz naše elitne gardijske brigade podnijeli u Domovinskom ratu i stvaranju hrvatske države. Nikada im na tome nećemo moći dovoljno zahvaliti i najmanje što možemo učiniti jest da im danas, svojom podrškom i konkretnom pomoći, omogućimo da kroz svoju udrugu provode one aktivnosti koje su si zacrtali u svom programu - kaže Miljenko Šoštarić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook