Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGORSKA POLICIJA POZIVA: 'Šaljite prijedloge gdje da kontroliramo brzinu'


Policijska uprava krapinsko - zagorska uputila je javni poziv građanima da se uključe u provedbu akcije na način da im predlože lokacije, odnosno mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali obavljati nadzor brzine kretanja vozila.

Predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila, a nadzor se provodi u cilju smanjenja prometnih nesreća.

Akcija se provodi na području država članica Europske unije, a temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2023. godinu, od ponoći 21. travnja 2023. godine policijski službenici provest će 24-satni pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

"Sve zainteresirane građane molimo da nam u razdoblju od 01.04. do 10.04.2022. godine dostave prijedloge za mjesta na kojima bi trebalo obavljati nadzor brzine kretanja vozila na e-mail adresu Policijske uprave krapinsko-zagorske: [email protected]", kažu iz policije.

Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine, a svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila, navodi se u priopćenju PU krapinsko - zagorska.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook