Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabavite se uz 'Ljetni kutek u Maču'


U Maču počinje “Ljetni kutek u Maču” u organizaciji Društva “Naša djeca” Mače i Općine. 3. srpnja u Domu kulture odigrat će se predstava dramske amaterske udruge “Kaj” pod nazivom “Rastava braka”. Od 4. do 8. srpnja KUD “Ljudevit Gaj” Mače će od 9 do 12 sati u Domu kulture održavati ljetnu školu tambure, a u četvrtak 7. srpnja će se u Dječjem vrtiću održati igraonice DND-a “Uradi sam” i “Igrajmo ping-pong”.
U nedjelju 10. svibnja će se u 17 sati održati biciklijada koju će zajednički organizirati mačanski DND, Općina i PU Zlatar Bistrica, a vozit će se ruta od Mača do Sutinskih Toplica.

Utorak 12. srpnja rezerviran je za dječje kino u Domu kulture gdje će se prikazivati film “Povratak u australsku divljinu”, a u četvrtak 14. srpnja slijedi još jedna radionica DND-a u vrtiću u 16 sati.
Petak 22. srpnja je rezerviran za sport pa će se tako u Dječjem vrtiću odigrati turnir u graničaru u 18 sati, a već idućeg dana će u Domu kulture biti organizirano kino za tinejdžere u 20 sati.
U četvrtak 28. srpnja će se u Dječjem vrtiću ponovno organizirati likovna radionica DND-a u 17 sati, a onda slijedi pauza i program se nastavlja u četvrtak 25. kolovoza radionicom za djecu “Slatka kuhinja” u Domu kulture s početkom u 17 sati. Posljednji dan “Ljetnog kutka u Maču” bit će 1. rujna kada će se u vrtiću održati DND-ova igraonica “Čovječe ne ljuti se”.

Organizatori poručuju da su sva događanja podložna promjenama. Također, za one radionice za koje je potrebna prijava treba se najaviti na broj 091/579-4231 (Martina).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook