Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sportske projekte u Zagorju 800 tisuća kuna od Ministarstva turizma i sporta

Sredstva su odobrena za grad Pregradu i općine Veliko Trgovišće i Konjščinu


Gradu Pregrada te općinama Veliko Trgovišće i Konjščina odobrena su sredstva na natječaju Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje i opremanja sportskih objekata u 2021. godini.

Grad Pregrada ostvario je iznos od 247.069 kuna za projekt "Vratimo tenis u Pregradu", Općina Veliko Trgovišće 440.000 kuna za rekonstrukciju vanjskih sportskih terena kod Osnovne škole Veliko Trgovišće, a Općina Konjščina 102,488 kuna za projekt Aktivno u parku.

Projekt 'Vratimo tenis u Pregradu' je nastavak na iznimno uspješnu crowdfunding kampanju, a podrazumijeva izgradnju rasvjete i prateće infrastrukture na novoizgrađenim teniskim terenima, na kojima očekujemo i uskoro postavljanje podloge, sa stabilizacijom vremenskih prilika.

Ukupno je za projekte na području Hrvatske osigurano gotovo 15 milijuna kuna za 43 programa koji su prošli na natječaju za sufinanciranje izgradnje građevinskih zahvata i opremanja sportskih objekata. U Zagorje je za 3 jedinice lokalne samouprave stiglo nešto manje od 800.000 kuna

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook