Prethodni članak
Sljedeći članak

Za kraj školske godine koncert održali učitelji Glazbene škole Marija Bistrica

U drugom dijelu koncerta svirali ''krive'' instrumente


Za kraj školske godine u Glazbenoj školi pri OŠ Marija Bistrica, vrlo zanimljiv koncert održan je u Domu kulture u Mariji Bistrici. Naime, ovaj puta nisu nastupila djeca, tj. polaznici škole, nego njihovi učitelji.

13 profesora izvelo je jednosatni progra. U prvom dijelu koncerta izvođači su svirali vlastite instrumente i oduševili publiku, dok je drugi dio koncerta bio neobičan i vrlo zabavan. Naime, profesori su izvlačili iz ''šešira'' koji će instrument svirati, pa su zadnje četiri točke odsvirali na instrumentima, koje inače ne sviraju. I taj dio publika je prihvatila na sjajan način, zajedno sa učiteljima otpjevavši za kraj Cesaricu.

U odličnu atmosferu koncerta uklopio se i voditelj Tomislav Joć, koji se kao učenik ovaj puta našao u ulozi koju, kada on nastupa imaju učitelji. Na koncertu su nastupili profesori: Marko Markuš, gitara, Ivana Pavlović, flauta i gitara, Dina Dorotić, klavir i klarinet, Ines Lončar, flauta, Branimir Norac, klarinet i bisernica, Tanja Da Silva, violina, Iva Ilakovac, violončelo, Antun Ivić, klavir, Luka Norac, saksofon i klavir, Dinko Krstinić, saksofon, Svjetlana Vlainić, flauta, Ivan Šarkanj, klavir i Maja Dugandžić, berda.   

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook