Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte utrku u kojoj je Jana Pavalić oborila hrvatski rekord na 50 m slobodno

Osam je godina stajao rekord Sanje Jovanović 25,74, kojeg je čudesna Jana nadmašila za osam stotinki i ispisala novu zlatnu stranicu hrvatskog plivanja


Četrnaestogodišnja plivačica Olimpa iz Gornje Stubice, Jana Pavalić, još je jednom zadivila hrvatsku, a vjerujemo i svjetsku plivačku javnost. Nakon što je redom rušila rekorde u mlađe dobnim kategorijama, Jana je na ekipnom Prvenstvu Hrvatske skupina C održanom na 50 metarskom bazenu Kantrida u Rijeci oborila i svoj prvi seniorski ili apsolutni rekord u „kraljevskoj“ sprinterskoj disciplini 50 m slobodno. Spomenutu je dionicu Jana otplivala u vremenu 25,66 što do sada nije uspjelo ni jednoj Hrvatici prije nje. Osam je godina stajao rekord Sanje Jovanović 25,74, kojeg je čudesna Jana nadmašila za osam stotinki i ispisala novu zlatnu stranicu hrvatskog plivanja. Sada joj pripadaju svi rekordi u ovoj disciplini od kadetske do seniorske kategorije i s pravom možemo reći da je neokrunjena kraljica ove discipline u Hrvatskoj.

Zahvaljujući streamu Hrvatskog plivačkog saveza, kojem se ovim putem zahvaljujemo, s ponosom vam pokazujemo utrku u kojoj je Jana oborila spomenuti rekord. Uživajte u idućih 25,66 sekundi.
Još jednom čestitke novoj hrvatskoj plivačkoj heroini pred kojom je blistava budućnost.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook