Prethodni članak
Sljedeći članak

Velikom brzinom zabio se u auto koji je zbog kvara stao na cesti. Poginula dva mladića

27 - godišnjak je uslijed neprilagođene brzine na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na drugi auto na cesti, odnosno na vozača auta u kvaru koji stajao pored otvorenih vrata. Obojica su poginula


Šibenska policija izvijestila je jutros kako je došlo do teške prometne nesreće koja se dogodila sinoć kraj Knina, u kojoj su poginule dvije osobe.

Navode kako se nesreća dogodila u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23:20 te da su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život, piše Index.

Do prometne nesreće na cesti Oklaj - Vrbnik došlo je jer je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen, šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata jer je u tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio van kolnika i udario u suhozid.

Na mjestu događaja su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači osobnih vozila, dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život, te je nakon liječničke obrade u OB-u Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook