Prethodni članak
Sljedeći članak

Velika tuga među navijačima! Iznenada je preminuo omiljeni BBB

Bio je i branitelj


Tuga među navijačima. U ponedjeljak ujutro iznenada je preminuo 47-godišnji Daniel Deverić Koki, hrvatski branitelj i poznati član navijačke skupine Bad Blue Boys. Imao je samo 47 godina. "Prestalo je kucati njegovo veliko srce koje je kucalo za Dinamo, Hrvatsku i ekipu s tribine Sjever", opraštaju se njegovi prijatelji.

Ispraćaj prerano preminulog navijača održan je jučer u 13 sati na groblju u Velikoj Gorici. Od njega su se i putem društvenih mreža oprostili brojni prijatelji i poznanici te Bad Blue Boysi, piše Večernji list.

– Rođen 15.6.1977., veći dio svog života proveo je u Donjoj Lomnici, u okolici Zagreba. Sa samo 14 godina, prateći svog brata, prijavio se u Hrvatske oružane snage te se priključio obrani Hrvatske. Kroz život su ga pratile mnoge poteškoće, no ni teška obiteljska situacija, ni teške bolesti nisu ga spriječile da prati Dinamo čak i na najudaljenijim gostovanjima. S Danielom ni jedno druženje nije moglo proći a da ne zapjeva rečenicu po kojoj ćemo ga pamtiti: "Otac mi je Dinamo, majka mi je Hrvatska, čuvajte se huligana zagrebačkih ulica". Koki, počivaj u miru! – stoji u objavi na Facebook stranici Hrvatske navijačke skupine

"Nakon Mislava Vučetića Kureta, Adama i ostalih koji su nas napustili i pojačali nebesku tribinu, grupa BBB ostala je bez još jedne ljudine i navijača od formata. Takvi se više ne rađaju", pišu Boysi na mrežama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook