Prethodni članak
Sljedeći članak

Valoviti papir Dunapack nositelj prestižnog certifikata Poslodavac Partner

Za stjecanje statusa Poslodavca Partnera, tvrtke moraju proći kroz analizu u 5 opsežnih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima


Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima kojim od 2005. godine konzultantska kuća SELECTIO nagrađuje tvrtke s izvrsnim HR sustavima, dodijeljen je tvrtki Valoviti papir Dunapack d.o.o., članici Prinzhorn Grupe. Za stjecanje statusa Poslodavca Partnera, tvrtke moraju proći kroz nezavisnu analizu 45 HR procesa u 5 opsežnih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Dunapack je već treću godinu dio ovog projekta te je u ovogodišnjem procesu certifikacije, u odnosu na prethodnu godinu, ostvario viši rezultat u svih 5 ocjenjivanih područja, što je impresivan uspjeh i dokaz predanosti neprestanom usavršavanju HR sustava unutar tvrtke.

Edukacija zaposlenika

U Dunapacku ulažu velike napore u omogućavanje razvoja svojih zaposlenika. Primjerice, svi zaposlenici Dunapacka imaju mogućnost sudjelovanja u edukativnim programima poput seminara, konferencija, dugoročnih usavršavanja, učenja engleskog jezika, internih edukacija, edukacija unutar grupe i team-building programa. Kroz ciljane i smislene programe, zaposlenici prenose svoja znanja i vještine jedni na druge, što je istovremeno motivacija svima da nastave sa cjeloživotnim usavršavanjem. U ožujku ove godine, implementirana je i platforma kojom su HR procesi dodatno digitalizirani, a putem koje zaposlenici mogu pristupiti online edukativnim sadržajima koji će se u budućnosti dodatno nadograđivati.

Potrebe zaposlenika

Tvrtka nastoji osluškivati potrebe svojih zaposlenika pa se tako svake godine provodi ispitivanje zadovoljstva zaposlenika, a nastavno na dobivene rezultate, provode se akcijski planovi kako bi se dodatno unaprijedila područja gdje je prepoznato da postoji prostor za dodatni rast. Također, kao sastavni dio uvođenja zaposlenika u organizaciju, provode se i ulazni intervjui s novim zaposlenicima kako bi im se pružila podrška pri integriranju u radno okruženje, ali i kako bi se od njih dobile povratne informacije o samom postupku uvođenja u posao, što se onda koristi za daljnje unapređenje tog procesa.

- Velika je čast biti u društvu tvrtki koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner daje nam poticaj da kontinuirano unapređujemo HR procese i mogućnosti za naše zaposlenike. Tako je ove godine na razini Prinzhorn Grupe implementirana HR programska podrška gdje će primjena digitalnih HR alata ubrzati određene HR procese, uz smanjenje administrativnih poslova i veću posvećenost brizi i razvoju zaposlenika. Na kraju, koristim priliku zahvaliti svim zaposlenicima na velikom angažmanu i spremnosti na promjene u ovoj izazovnoj godini, bez kojih zasigurno ne bi bili tu gdje jesmo - istaknula je Sanja Miketić - Curman, Voditeljica ljudskih resursa Dunapacka.

Trenutno je 59 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Na autocesti A1: -kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja. Prekinut je promet na DC228 u mjestu Donje Pokupje, zbog prometne nesreće. Na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program