Prethodni članak
Sljedeći članak

Usprkos COVID-u, potresu i smanjenom proračunu Grad osigurava besplatne radne bilježnice i radni materijal za učenike

Pod ostalim obrazovnim materijalima misli se na radne bilježnice (financira Krapinsko-zagorska županija i Grad, svaki u polovici iznosa), mape za likovnu kulturu, geografski atlas i kutije za tehničku kulturu će samostalno financirati Grad Donja Stubica


Usprkos COVID-u, usprkos potresu, usprkos osjetno smanjenju prihoda u proračunu i ove godine će sva djeca koja pohađaju Osnovnu školu Donja Stubica i naše područne škole besplatno dobiti ostale obrazovne materijale potrebne za rad i učenje u školskoj godini 2020./2021.

Pod ostalim obrazovnim materijalima misli se na radne bilježnice (financira Krapinsko-zagorska županija i Grad, svaki u polovici iznosa), mape za likovnu kulturu, geografski atlas i kutije za tehničku kulturu koje će samostalno financirati Grad Donja Stubica – najavio je gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić.

Navedeni kompleti učenike će dočekati prvi dan nastave u školi. - Ostaje nam samo nada da ćemo svi zajedno normalno krenuti u školsku godinu sa svim našim đacima u školskim klupama – dodao je gradonačelnik.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook