Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenik iz Zagreba objavio fotografiju pištolja. U školu odmah upala policija


U srijedu je u jednoj zagrebačkoj školi intervenirala policija. Kako doznaje 24sata, učenik koji tamo ide na praksu objavio je fotografiju pištolja na društvenim mrežama. Učenici su se uplašili i prijavili su ga.

Neki roditelji nisu danas pustili djecu u jednu zagrebačku srednju školu, nakon što su jučer u njoj bili policajci u civilu. Njih je pozvala škola nakon što su učenici prijavili da je jedan učenik objavio fotografiju pištolja na društvenim mrežama. To je objavio u ponedjeljak, a učenici su to primijetili dva dana kasnije. Škola je odmah po prijavi učenika obavijestila policiju.


Dvojica policajaca u civilu stigla su u školu jučer poslijepodne, pregledali su videokamere kako bi vidjeli je li u zadnja dva dana od te objave taj učenik bio blizu škole. Razgovarali su s pedagoginjom i učenicima, prenosi 24sata.

Kako doznaje portal, učenik koji je objavio fotografiju pištolja isključen je iz nastave prije mjesec i pol, ali jednom tjedno dolazi na praksu, a povremeno poslijepodne dolazi ispred škole po djevojku.
Nema potvrde da on zaista ima pištolj niti da je dolazio pred ili u školu s pištoljem. Proširile su se informacije kako je škola bila zaključana i da su u nju upali specijalci, no iz škole su rekli kako to nije istina.

Škola i učionice nisu bile zaključane niti je bilo specijalaca.
Ipak, neki roditelji danas nisu pustili djecu u školu. Neki učenici bili su uznemireni, ali s njima se obavljaju razgovori kao što se to činilo i prije u toj školi, pogotovo nakon zločina u Beogradu, pišu 24sata

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook