Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenici i studenti, javite se. Traže se kandidati za naplate parkiranja u Mariji Bistrici

Kandidat za obavljanje poslova može biti redovni učenik srednje škole koji je navršio 16 godina ili redovni student, primjeren u učenju, ponašanju i radu; mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medinice; a prednost imaju kandidati s poznavanjem rada na PC-u, dobrim komunikacijskim vještinama, poznavanjem stranih jezika


Objavljen je Natječaj za prijavu kandidata za poslove naplate parkiranja i kontrole plaćanja parkirališne karte u Mariji Bistrici. Kandidat za obavljanje poslova može biti redovni učenik srednje škole koji je navršio 16 godina ili redovni student, primjeren u učenju, ponašanju i radu; mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medinice; a prednost imaju kandidati s poznavanjem rada na PC-u, dobrim komunikacijskim vještinama, poznavanjem stranih jezika.

Od kandidata se očekuje obavljanje poslova u dane hodočašća (subotom, nedjeljom i blagdanima), timski rad i odgovornost u radu. Nakon donošenja odluke o odabiru kandidata s istima će se obaviti obuka za obavljanje poslova naplate parkiranja i kontrole plaćanja parkirališne karte odnosno izdavanja dnevne parkirališne karte na javnim parkiralištima na području općine Marija Bistrica i to u vrijeme hodočašća, u periodu od 1.4.2021.g do 31.10.2021. godine.

Svi zainteresirani kandidati svoje prijave moraju dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica do 19. svibnja 2021. godine. Obrazac za prijavu na natječaj za prijavu kandidata za poslove naplate parkiranja i kontrole plaćanja parkirališne karte može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati te na web stanici općine Marija Bistrica. Uz prijavu (ispunjeni obrazac) potrebno je dostaviti potvrdu učenika/studenta o upisanoj školskoj/studentskoj godini, presliku osobne iskaznice i liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti. Prijave koje nemaju potrebnu dokumentaciju neće se uzeti u razmatranje. S kandidatima prijavljenima na natječaj provest će se intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook