Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zlataru auto sletio u odvodni kanal, vozač imao 1,67 promila, a u Radoboju traktorist udario u drvo s 1,93 promila


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirana su dva kaznena djela, devet prometnih nesreća, tri prekršaja i dva prometna događaja.

Evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod devet prometnih nesreća.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Mirkovcu i Globočcu uslijed neprilagođene brzine, Gredicama, Zaboku i Đurmancu bog nepropisne vožnje u natrag, te u Donjoj Stubici zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

U Poznanovcu je uslijed neprilagođene brzine došlo do naleta osobnog vozila na pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu i tom prilikom je zadobila lakše tjelesne ozlijede.

U Klanjcu je zbog ne držanja vozila sredinom obilježene prometne trake došlo do slijetanja poljoprivrednog traktora, a vozač traktora, koji je vozilom upravljao sa 0,65 promila alkohola u organizmu, zadobio je lakše tjelesne ozljede, a suvozač koji se prevozio na traktoru zadobio je teške tjelesne ozljede.

U Zlataru je do prometne nesreće došlo također zbog ne držanja vozila sredinom obilježene prometne trake zbog čega je došlo do slijetanja osobnog vozila u odvodni kanal kojom prilikom su vozač i dvoje putnika u vozilu zadobili lakše tjelesne ozlijede, a vozač je upravljao vozilom sa 1,67 promila alkohola u organizmu.

Zabilježena su i dva prometna događaja.

U Radoboju je alkoholizirani vozač, koji je poljoprivrednim traktorom upravljao sa 1,93 promila alkohola u organizmu, traktorom prešao izvan kolnika gdje je udario u drvo, uslijed čega je došlo do prevrtanja traktora, a vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

U Velikoj Erpenji, na nerazvrstanoj cesti, vozač je mopedom prešao van kolnika i pao s mopeda i tom prilikom preminuo. Mrtvo tijelo vozača mopeda upućeno je na obdukciju zbog točnog utvrđivanja uzroka smrti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook