Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zagorje danas dolaze premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a Peđa Grbin


Izbori za lokalne izbore sve su bliže pa se je i žestoko zahuktala kampanja. Danas u Zagorje danas dolaze premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a Peđa Grbin. 

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković dolazi u Krapinu dati potporu kandidatu HDZ-a za župana Ernestu Svažiću i njegovoj zamjenici Ani Kruhak, kao i kandidatima HDZ-a za gradonačelnike i načelnike u Krapinsko-zagorskoj županiji. Susret će se održati na terasi Ilir bara u Krapini sa početkom u 18.00 sati.

Pedsjednik SDP-a Peđa Grbin će redom obilaziti općine i gradove diljem Krapinsko - zagorske županije. Danas će obići Konjščinu,  Zl. Bistricu, Zlatar, Mače, Bedekovčinu, Gornju Stubicu, Stubičke Toplice, Oroslavje, Zabok, Radoboj, Krapinu, Petrovsko i Đurmanec. U Zaboku će u 14 sati održati konferenciju. Na konferenciji uz njega govorit će potpredsjednik SDP-a i predsjednik županijske organizacije Siniša Hajdaš Dončić, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar te gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook