Prethodni članak
Sljedeći članak

Traktorist u Vukancima sletio s ceste i teško se ozlijedio, a teško se ozlijedio i motociklist u Ladislavcu


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je osam kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i tri prekršaja.

Evidentirana su dva kaznena djela nametljivog ponašanja, dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo lažne uzbune, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela krađe.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta, a one su se dogodile u Donjoj Stubici zbog nepropisne radnje vozilom, u Petrovoj Gori uslijed neprilagođene brzine, zatim u  Oroslavlju uslijed ne držanja potrebitog razmaka između vozila, u Klokovcu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, te u Klenovcu Humskom zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika došlo je do slijetanja vozila s ceste, a vozaču je izmjereno 1.81 promila alkohola u organizmu, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Vukancima uslijed neprilagođene brzine došlo je do slijetanja traktora s ceste, a vozač koji  je upravljao neregistriranim traktorom i bez vozačke dozvole zadobio je teške tjelesne ozljede. Dok je u Ladislavcu u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, neregistriranim motociklom, bez vozačke dozvole i bez zaštitne kacige vozač zadobio teške tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja evidentirana je jedna dragovoljna predaja više komada streljiva od strane jedne osobe. Pozivamo građane ako posjeduju nezakonito oružje, streljivo ili minsko eksplozivna sredstva da nam se pridruže u akciji "Manje oružja, manje tragedija" i da ih dragovoljno predaju policijskim službenicima bez ikakvih sankcija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook