Prethodni članak
Sljedeći članak

[TRAJU PRIJAVE] Regionalni dani EU fondova u Zaboku


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zabokom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja najšire javnosti o korištenju fondova Europske unije. U četvrtak 5. prosinca na Vodospremi Zabok održat će se Regionalni dani EU fondova. Tu će biti besplatne edukacije o financiranju iz EU fondova, kao i stručna radionica pod nazivom 'Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj'. Edukacije će se održati u Konferencijskoj dvorani Vodospreme Zabok (Ulica Ivana i Cvjete Huis 20 A) s početkom u 10 sati. Nakon održane edukacije, sudionici će imati priliku obićni projektnu lokaciju Vodospreme, sufinanciranu sredstvima Europske unije. Ulaz je slobodan, a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta.

Oni koji to još nisu učinili imaju priliku informirati se o mogućnostima financiranja iz europskih strukturnih i investicijskih fondova te iz prve ruke saznati više o dosadašnjim postignućima i rezultatima korištenja EU fondova i dobiti smjernice o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristili sredstva koja su im na raspolaganju.

Detaljan program možete pronaći na https://lokalni.vecernji.hr/regionalni-dani-eu-fondova/regionalni-dani-eu-fondova-u-zaboku-17579

Za više informacija možete kontaktirati na e-mail: [email protected]

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook