Prethodni članak
Sljedeći članak

Tko su Zagorci koji su napravili feštu na letu Zagreb - Beograd?


Let Zagreb - Beograd postao je mnogo zabavniji kada su članovi grupe Profeel uzeli harmoniku i napravili pravu feštu. Vesela atmosfera pokazala je da glazba ne poznaje granice, ni na zemlji ni među oblacima. Tko su veseli Zagorci koji su pjesmom oduševili putnike, otkrila je Ana Vela za Showbuzz Dnevnika.

A sve se dogodilo potpuno spontano.

- Išli smo u Beograd jer smo zaključili da trebamo neke novitete za novu svadbenu sezonu i tako odlučili da moramo uzeti i harmoniku i nekim nespretnim slučajem odnijeli harmoniku u sami avion. I sjednemo jedan pored drugog i ja ga pogledam i kažem 'Silvek danas ćeš svirati harmoniku' - ispričao je Mario Pavleković, član benda Profeel.

- Moram se pohvaliti da mi je ovo bilo prvo putovanje avionom pa se tu našao kolega Mario i kaže ne možeš sam na avion, tako da mi je ovo zapravo bilo odlično letenje i trenutak koji ću pamtiti do kraja života - dodao je Silvio Grden iz Profeela.

[VIDEO] Zagorci u avionu za Beograd zapjevali uz harmoniku i napravili feštu

- 'Pod brajde' kad smo svirali odmah se okrenuo neki gospodin i kaže dečki ako znate 'Ljiljana' evo vam odmah 20 eura - priča Mario. Naravno, dečki su za svirku dobili kapetanovu dozvolu.

- Ja velim 'Silvio može, kreni'.' Uzme van harmoniku i svi odjedanput pljesak, telefoni gore idu - kaže Mario.

Profeelovci su poznati po ludoj atmosferi koju naprave na svadbama, a sad su se pobrinuli da sjajnu atmosferu naprave i u zrakoplovu.

- Bilo je puno naših Zagoraca, a bilo je i stanovnika Srbije pa su onda kad su vidjeli da sam izvadio harmoniku svi - daj ovu našu, daj ovu našu. Tako da sam prvo zasvirao našu 'Došel bum doma seo sam pod brajde' i onda smo morali za ekipu Zdravkovića 'Ljiljanu' i tu je bila još jedna poznata 'Rujno vino', tako da je bilo za svakoga ponešto - govori Silvio.

Zbog neobične svirke dobili su stotine čestitki, ali i brojne poruke osoba koje se boje letjeti avionom, a tvrde kako bi s njima bez straha letjeli i na drugi kraj svijeta.

- Fali nam podmornica, sigurno ćemo nešto pronaći. Na trajektu smo već svirali, u kombiju stalno sviramo dok idemo na svadbu, sad smo avion napravili, na kočiji smo svirali na svadbi, sigurno će još nešto biti - zaključio je Silvio.

Ovaj let neće zaboraviti ni putnici, ali ni dečki iz Profeela, koji su dokazali da svojom svirkom imaju moć stvoriti nezaboravne trenutke, čak i 9000 metara iznad zemlje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook