Prethodni članak
Sljedeći članak

Svi vijećnici podržali Ružaka za novog predsjednika Općinskog vijeća Krapinskih Toplica

Činjenica da su sve odluke na sjednici donesene jednoglasno je samo jedan od pokazatelja da će ovo biti kvalitetno općinsko vijeće, koje će raditi na dobrobit svih naših stanovnika - rekao je Ružak


HNS-ovac Božo Ružak jednoglasnom odlukom svih vijećnika izabran je za novog predsjednika Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice, koje je održalo svoju prvu, konstituirajuću sjednicu, a na kojoj je za njegovu zamjenicu izabrana Martina Šalog Vincek.

U Vijeću u kojem uz potporu Bože Ružaka i Željka Legčevića s liste HNS-a većinu čine vijećnici s liste SDP-a i HSU-a, Antun Zupanc, Martina Šarlog Vincek, Davor Špoljar, Vlatka Mlakar, Đurđa Novak i Milan Zubić, oporbu će činiti HDZ-ovi vijećnici Zvonko Očić, Gordana Kapelac i Vladimir Huzak, kao i nezavisni vijećnici Franjo Barić i Željko Gmajnički.

-Činjenica da su sve odluke na sjednici donesene jednoglasno  je samo jedan od pokazatelja da će ovo biti kvalitetno općinsko vijeće, koje će raditi na dobrobit svih naših stanovnika. U Vijeću imamo i dva bivša načelnika, ali i puno mladih i kvalitetnih ljudi pa smatram da će to rezultirati dobrim radom i dobrom suradnjom  – rekao je novoizabrani predsjednik Ružak.

Novoizabrane vijećnike pozdravila je i načelnica Općine, Gordana Jureković. -Veselim se budućoj suradnji i ovom spoju mladosti i iskustva koje imamo u Vijeću. Sigurna sam da ćemo dobro surađivati i donositi prave odluke važne za razvoj svih dijelova naše općine. Svi zajedno trebamo nastojati da naša općina bude primjer dobre prakse u svim područjima i da stvorimo dobre, jednake uvjete za život svim generacijama naših sugrađana. No, to bez zdravog političkog odnosa i bez međusobnog uvažavanja neće biti moguće . Građani su nam na izborima dali svoje povjerenje i sigurna sam da ćemo mi opravdati to povjerenje –  rekla je Jureković.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook