Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠUDIGO organizira 1. virtualni otvoreni Dan škole

Pozivaju učenike osmih razreda i njihove roditelje na Virtualni susret namijenjen svim zainteresiranim učenicima i roditeljima za upis u Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok


Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću ove subote 9. svibnja obilježava Dan škole. Tim povodom odlučili su organizirati virtiualnu proslavu. Prenosimo njihovo priopćenje u cijelosti.

Procesi koji se događaju u školstvu nametnuli su nam nove izazove. Promjene koje su nastupile u vrijeme Covida-19  u potpunosti su digitalizirale gotovo sve  segmente školstva pa tako i pripreme za upis učenika u 1. razred srednje škole, stoga ove godine  po prvi puta organiziramo Virtualni otvoreni dan ŠUDIGA. Smatramo da je upis u prvi razred srednje škole vrlo značajna aktivnost i često jedan od presudnih životnih izbora koji određuje profesionalni put svake mlade osobe. Na tragu toga želimo pomoći i roditeljima i učenicima u tako važnom izboru. Stoga sve zainteresirane imamo namjeru  što bolje upoznali s našom školom, programima i bogatim aktivnostima koje provodimo već dugi niz godina, kako bi svi oni koji razmišljaju o umjetničkom obrazovanju imali sve dostupne informacije.  Kako bismo što bolje upoznali potencijalne buduće učenike s radom naše škole do kraja nastavane godine intenzivnije će se promovirati Škola, njezini programi, projekti i ostale aktivnosti kojima se bave učenici u redovnoj nastavi, izvannastavnim aktivnostima i projektima. Fokusirat ćemo promociju na učeničke radove i aktivnosti iz pojedinih programa: likovna umjetnost i dizajn, grafička tehnologija, glazbeni programi, medijski i grafički tehničari,  web dizajneri.

Pozivaju učenike osmih razreda i njihove roditelje na Virtualni susret namijenjen svim zainteresiranim učenicima i roditeljima za upis u Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok u subotu 9. svibnja 2020. u vremenu od 10 do 10.30 i / ili između 12- 12.30 sati:

pozivnica za susret: https://meetingsemea17.webex.com/join/sudigosrednjaskola

U vrijeme virtualnog sastanka moći će se razgovarati s ravnateljicom škole Božicom Šarić, pedagoginjom Monikom Antunović te nastavnicima pojedinih strukovnih i umjetničkih odjela koji će vas upoznati sa školom, pojedinim obrazovnim programima i aktivnostima te uvjetima upisa u 1. razred u šk. god. 2020./2021.

 

 


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook