Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAVIČNO: U kući pronađena ubijena starica, policija uhitila muškarca (61)

U obiteljskoj kući u Normancima kod Osijeka u četvrtak je pronađena mrtva 85-godišnjakinja


U obiteljskoj kući u Normancima kod Osijeka u četvrtak je pronađena mrtva 85-godišnjakinja za koju je mrtvozornik posumnjao da je ubijena, a nešto prije ponoći policija je uhitila 61-godišnjaka kojeg dovodi u vezu s tim kaznenim djelom.  Na mjestu događaja očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

Po završetku očevida tijelo žene je prevezeno na Odjel Kliničkog bolničkog centara Osijek gdje je tijekom današnjeg dana obavljena obdukcija, izvijestila je PU osječko-baranjska, piše Vijesti.hr.

Mještani Normanaca rekli za 24 sata u petak kako sumnjaju da je sin, kojeg znaju po imenu Dragiša, ali ne znaju je li mu to pravo ime, ubio majku u njihovoj obiteljskoj kući. Radi se o čovjeku koji je, tvrde, uvijek bio problematičan. Jedna mještanka je rekla kako je znao izaći na ulicu i masturbirati, a jednom od mještana obavio je i veliku nuždu ispred kućnog praga. Zgroženi takvim prizorom mještani su ga često prijavljivali policiji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook