Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAŠNO: U padu aviona jedna je osoba poginula, a četiri su ozlijeđene


Kraj Zagreba u blizini aerodroma Lučko danas se srušio mali zrakoplov Cessna 182. U zrakoplovu je bilo pet osoba, jedna je poginula. Avion je služio za padobranske skokove, piše Večernji.#mce_temp_url#

Kako Jutarnji list#mce_temp_url# neslužbeno doznaje od izvora upoznatog sa stanjem na terenu, jedna osoba je poginula, dok su četiri ozlijeđene. Također, kako neslužbeno doznaje iz KB Dubrave, helikopter u kojemu je osoba s teško ozlijeđenom kralježnicom na putu je prema bolnici, gdje se priprema sala za operaciju. Pretpostavlja se da su i ostale dvije ozlijeđene osobe također u helikopteru. Doznajemo i da se KBC Zagreb priprema za dolazak druge teško ozlijeđene osobe.

O nesreći se oglasila i policija. U 15:51 su zaprimili dojavu o padu manjeg sportskog zrakoplova, u šumi južno od Kerestinca. Izlaskom na teren potvrdili točnost dojave te se ukazuje pomoć ozlijedjenima, a mjesto događaja je osigurano.


Na mjestu nesreće je i Hrvatska gorska služba spašavanja Stanice Zagreb, Samobor i Karlovac. "Danas, 25. svibnja 2024. u 16:13 sati dobili smo dojavu od OCCZ-a o mogućem padu manjeg zrakoplova na području Lučkog. Na teren su odmah upućeni timovi HGSS Stanice Zagreb, Samobor i Karlovac, te su trenutno na terenu s ostalim operativnim snagama. vatrogasaca, policije i HMS" izvijestili su iz HGSS-a, piše Večernji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook