Prethodni članak
Sljedeći članak

Spašavajući Zagreb od poplava preminuo vatrogasac koji je dao velik trud i u sanaciji posljedica potresa

Preminuli vatrogasac Davor Kovačić bio je član DVD-a Kustošija


Sinoć tijekom intervencije u Zagrebu preminuo je 53 - godišnji vatrogasac Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija, kojemu je pozlilo prilikom ispumpavanja vode u jednom zagrebačkom stanu, a unatoč brzoj intervenciji Hitne pomoći, nije preživio.


'Nažalost, sa sinoćnje intervencije u sanaciji poplavljenog grada Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija, nije se vratio svojoj obitelji. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo i unatoč brzoj intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije mu bilo pomoći. -Davor Kovačić hrabri je vatrogasac koji je u svoje 53 godine odradio mnogobrojne intervencije te je dao i velik trud u sanaciji posljedica potresa u Zagrebu. Davore, hvala na svemu. Njegovoj obitelji i članovima DVD-a Kustošija izražavamo duboku sućut - izjavio je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković. Neka mu je laka hrvatska gruda' -  priopćili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

I Vatrogasna postrojba Zagreb oprašta se od svog kolege.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”
Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook