Prethodni članak
Sljedeći članak

Šok! Umro u policijskoj postaji


Jučer navečer u policijskoj postaji umro je 44-godišnji muškarac koji je uz još dvojicu jutro ranije bio priveden jer je ispijanjem alkohola narušavao javni red i mir te zbog skitnje, a na čijem tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja.

Evo što o svemu na svojim web stranicama kaže zagrebačka policija:

''Jučer, 16. veljače u jutarnjim satima u Ulici Matka Baštijana policijski službenici su, bez uporabe sredstava prisile, priveli trojicu muškaraca zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz domene narušavanja javnog reda i mira (konzumacija alkohola na javnom mjestu te odavanje skitnji).

U sklopu kriminalističkog istraživanja, sva trojica su alkotestirana te je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola i to: prvoosumnjičeni 44-godišnjak (1,40 g/kg), drugoosumnjičeni 44-godišnjak (1,38 g/kg) te trećeosumnjičeni 69-godišnjak (1,45 g/kg). Iz navedenog su razloga sva trojica smještena u Jedinicu za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke, do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega su trebali biti dovedeni na nadležni prekršajni sud.

U večernjim satima, dok su policijski službenici uhićenim osobama donosili večeru, pokušali su probuditi prvoosumnjičenog muškarca. No, s obzirom da  nije davao znakove života, policijski su službenici odmah zatražili dolazak Hitne medicinske pomoći koja je nakon dolaska konstatirala njegovu smrt.

O navedenom događaju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo koje je obavljanje očevida prepustilo policijskim službenicima. Obavljenim očevidom na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se obaviti obdukcija, a kako bi se utvrdio uzrok smrti muškarca.''

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook