Prethodni članak
Sljedeći članak

Slovenac vozio na A2 u suprotnom smjeru – uhićen je

Evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i tri kaznena djela prijevare


PU KZ objavila je podatke o događanjima u 24 sata. Što se prometa tiče, evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Također, jučer, 3. listopada, oko 13,30 sati u Velikoj Vesi na A2, prilikom nadzora prometa zatečen je 74-godišnji državljanin Slovenije kako upravlja osobnim vozilom u zabranjenom, suprotnom smjeru. Vozač je zaustavljen i uhićen.

Protiv vozača podnesen je optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz čl. 49., Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 74-godišnjak je doveden na sud te mu je rješenjem Općinskog sud u Zlataru, određena novčana kazna u iznosu od 6.700,00 kuna te izrečena zaštitna mjera zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH-e u trajanju od jedan mjesec.

Evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i tri kaznena djela prijevare.

Jučer, 3. listopada, od javnog poduzeća za upravljanje šumama zaprimljena je prijava, da je nepoznati počinitelj tijekom mjeseca kolovoza pa do 19. rujna 2022. godine, srušio i otuđio više stabala iz šume u Pavlovcu Pregradskom, čime im je nastala šteta od nekoliko stotina kuna.

Jučer, 3. listopada, u Mokricama, prijavio je 68-godišnji hrvatski državljani kako je naručio drva i po dogovoru platio veću količinu nego što mu je isporučena, čime je oštećen za materijalnu štetu od više stotina kuna.

Jučer, 3. listopada, prijavio je 41-godišnji hrvatski državljanin kako je unatrag nekoliko dana s nepoznatom osobom dogovorio preko interneta kupnju dijelova za računalo te nepoznatoj osobi uplatio novčani iznos od nekoliko stotina kuna, dok mu dijelovi nisu isporučeni, čime je oštećen za materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna. 

Jučer, 3. listopada, prijavio je 33-godišnji hrvatski državljanin kako je putem interneta preko nepoznate osobe naručio igraču konzolu, platio pouzećem i preuzeo paket te otvorivši paket vidio da u paketu nema igrače konzole, čime je oštećen za materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook