Prethodni članak
Sljedeći članak

Osnovana Sportska udruga MNK Polje

Posebno napeta bila je utakmica između oženjenih i neoženjenih


Poljanci i Mihaljeki, odnosno mještani Polja Krapinskog, Mihaljekovog Jarka i Straže Krapinske odlučili su iskoristiti sunčani nedjeljni dan pa se njih preko stotinjak okupilo na igralištu u Krapini gdje su osnovali Sportsku udrugu MNK Polje.

Neven Malarić, ispred Inicijativnog odbora za osnivanje izabran je za predsjednika, Nikola Šimunić za potpredsjednika, a Valentina Tušek za tajnicu udruge. Osim osnivanja udruge igrao se i nogomet. Iako su sve utakmice bile revijalnog karaktera moglo se uživati u zaista dobrom nogometu pa uzbuđenja i navijanja nije manjkalo.

Osim ekipe MNK Polje nastupile su i prijateljske ekipe Kruškina duša iz Radoboja, Selekcija Mjesnog odbora Velika Ves, Lepajci i Pačetina, "Dedeki" i prijatelji, a vrhunac dana bila je izrazito napeta utakmica između oženjenih i neoženjenih koju je u konačnici dobila ekipa oženjenih rezultatom 3-2.

Druženje se nastavilo kroz cijeli dan, a izabrani predsjednik udruge Neven Malarić na kraju se zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinijeli osnivanju prve sportske udruge u naselju, igračima i navijačima od kojih se većina njih odmah uključila u rad udruge.

Bit će to udruga otvorena za sve, bez obzira otkud dolazili. Bavit ćemo se organizacijom javnih događanja, druženja, sportskih turnira i natjecanja, a kako će naša udruga rasti tako ćemo i mi pojačati i proširiti svoje aktivnosti. Idemo korak po korak, a ja pozivam i ostale da nam se priključe.- izjavio je Neven Malarić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook