Prethodni članak
Sljedeći članak

Sletjeli u provaliju duboku preko 30 metara

Vožnja po Sljemenskoj cesti noćas bila je kobna za jedan zagrebački par obzirom da su sa svojim autom sletjeli u provaliju duboku preko 30 metara


foto izvor: JVP Zagreb

 

Vožnja po Sljemenskoj cesti noćas iza ponoći bila je kobna za jedan zagrebački par obzirom da su sa svojim autom u zavoju kod ugibališta broj 5, sletjeli u provaliju duboku preko 30 metara, kako piše Jutarnji.hr.

Zahvaljujući udruženim snagama deset zagrebačkih vatrogasaca i pripadnika HGSS-a koji su poslani na intervenciju čim su unesrećeni uspjeli odaslati poziv u pomoć na 112, nakon jednosatne akcije vozač Robert R. i suvozačica Zlata P. D. su sigurno izvučeni na kolnik s kojeg su sletjeli. Preuzeli su ih djelatnici Hitne pomoći, a policija je uzela njihove osobne podatke te nastavila s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije.

 

 

Poziv u pomoć odaslala je upravo suvozačica koja je ostala dovoljno prisebna unatoč teškim ozljedama glave da uzme mobitel i nazove 112. Nakon toga je uslijedila izrazito zahtjevna i kompleksna akcija. Tijekom prevrtanja vozila, vozač je ispao iz auta te je dočekao početak intervencije sklupčan na tlu i uglavljen ispod vozačevih vrata. Oboje su bili pri svijesti te su trpjeli velike bolove po cijelome tijelu, a točna kvalifikacija ozljeda se još utvrđuje u bolnici gdje su prevezeni. Okolnosti slijetanja s ceste policijski službenici ekipe za očevid još uvijek utvrđuju odnosno da li je nesreći kumovala neprilagođena brzina kretanja, slaba vidljivost, trenutak nepažnje vozača ili možda alkohol, kako piše Jutarnji.hr.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook