Prethodni članak
Sljedeći članak

ODLIČNA VIJEST: 14. dan bez novozaraženih na području KZŽ - još 4 osobe ozdravile

Na području Krapinsko – zagorske županije već četrnaesti dan uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom


Na području Krapinsko – zagorske županije već četrnaesti dan uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom.

Na području Krapinsko – zagorske županije već četrnaesti dan uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom, a u protekla 24 sata ozdravile su još 4 osobe; iz Pregrade, Oroslavja, Gornje Stubice i Lobora. Ukupan broj ozdravljenih osoba je 105, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja županije iznosi 33. U samoizolaciji se nalazi 30 osoba.

U protekla 24 sati testirano je 96 uzoraka, od kojih je 81 negativno, dok se za još 15 uzoraka čekaju rezultati nalaza. Dosad je testirano ukupno 2245 uzoraka. Dana 11./12.05.2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati nisu evidentirana kršenja odredbi Odluka Stožera civilne zaštite RH koje su na snazi, izvijestio je Stožer civilne zaštite KZŽ.

U nastavku Vam dostavljamo i tablicu sa statističkim podacima prema jedinicama lokalne samouprave: o broju stanovnika Krapinsko-zagorske županije koji su bili evidentirani kao zaraženi koronavirusom, podatke o broju stanovnika Krapinsko-zagorske županije koji su evidentirani kao ozdravljeni, podatke o broju preminulih te broju aktivnih slučajeva. U statistiku kontinuirano uključujemo i stanovnike Krapinsko-zagorske županije testirane izvan područja naše županije te osobe koje nisu imale pozitivan nalaz na koronavirus, no sukladno uputama, se zbog epidemiološke anamneze i kliničke slike vode kao pozitivne.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook