Prethodni članak
Sljedeći članak

SEVERINA: 'Pozitivna sam na koronavirus'

Trenutno se nalazi u Zagrebu, a o svemu se oglasila na svom Instagram profilu


Splitska pjevačica Severina Kojić (48) pozitivna je, kaže, na korona virus. Trenutno se nalazi u Zagrebu, a o svemu se oglasila na svom Instagram profilu.

- Iako nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu kako sam pozitivna na Covid-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere. Obavijestila sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenom termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test - napisala je Severina, piše 24sata .

- Da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan - dodala je pjevačica.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook