Prethodni članak
Sljedeći članak

Saniraju se oštećenja u Ulici hrvatskih branitelja u Krapini

Za vrijeme sanacije nadvožnjaka u sjevernom dijelu Ulice Matije Gupca bio je zatvoren promet Zagorskom magistralom i preusmjeren kroz Krapinu, čime su dosta uništene ceste, pa je Grad tražio od Hrvatskih cesta da saniraju prometnicu


U Ulici hrvatskih branitelja u Krapini u tijeku su radovi na asfaltiranju ulice, odnosno skidanja starog sloja asfalta i presvlačenja novim asfaltnim slojem. Radove obavljaju Hrvatske ceste na zahtjev Grada Krapine. – Za vrijeme sanacije nadvožnjaka u sjevernom dijelu Ulice Matije Gupca bio je zatvoren promet Zagorskom magistralom i preusmjeren kroz grad, čime su dosta uništene ceste. Stoga smo tražili od Hrvatskih cesta da saniraju oštećenja jer je došlo do propadanja šahtova i popucao je asfaltni sloj na nekim mjestima – objasnio je krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović, dodajući da će Grad tražiti od Hrvatskigh cesta da se saniraju još neke dionice, uništene prilikom preusmjeravanaj prometa za vrijeme radova na nadvožnjaku u Đurmancu.


U četvrtak, 27. kolovoza od 7 sati do petka, 28. kolovoza u 6 sati promet će se u potpunosti zatvoriti na ovoj dionici te će se za promet koristiti obilazni pravci. Vozila će u smjeru Đurmanca prometovati kroz Grad Krapinu ulicama Ljudevita Gaja – Trg Ljudevita Gaja – Magistratska – Matije Gupca, a u smjeru Krapine naselja Dolac i Doliće – Ulica Matije Gupca – Strahinje – Podgora Krapinska – te državnom cestom D1 do čvora Krapina. Iz Grada Krapine mole građane i vozače za razumijevanje i strpljenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook