Prethodni članak
Sljedeći članak

Robert Greblički nakon izlaznih anketa: 'Hoću li u Sabor? Ne znam, vidjet ćemo'


HDZ je na području cijele Hrvatske ukupno dobio 58 mandata u svim izbornim jedinicama, SDP je u svih 10 jedinica dobio 44, Domovinski pokret ukupno 13 mandata, Možemo! 11, Most i suverenisti 9 mandata, Nezavisna platforma Sjever 2, IDS s partnerima 2 i Fokus i Republika 1 mandat.

Iz III. izborne jedinice, iz Nezavisne platforme Sjever, u saborsku bi fotelju, budući da međimurski župan Matija Posavec po zakonu to ne može, mogao sjesti načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički.

- Gledamo ankete... Da li ću u Sabor, ne znam, vidjet ćemo. Nismo još ništa dogovarali, ne bih se izletavao, ovo su prve izlazne ankete, pričekajmo još - kratko je poručio Greblički za Zagorje.com.

Na istoj je listi i načelnica općine Zagorska Sela, Ksenija Krivec Jurak koja je za Zagorje.com iskazala zadovoljstvo s prvim anketama, budući da se radi o, kako je rekla, mladoj stranci.

- Mislim da smo pokazali da smo pošteni, iskreni, da idemo s konkretnim projektima i programima, bez prepucavanja ili optužbi, a to je dobar zalog za budućnost. Ali, pričekajmo prve neslužbene da vidimo da li su to dva ili tri mandata - rekla je Krivec Jurak i poručila kako je hrvatski narod danas dokazao da mu je stalo do države u kojoj živi.

- Mislim da je hrvatski narod odgovoran narod što je danas i pokazao sa svojom izlaznošću na izbore. Dokazali su da im je stalo do domovine i da žele biti aktivni dionici politike. Uvijek se može bolje, a upravo su to naši građani danas poručili - izjavila je Krivec Jurak.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook