Prethodni članak
Sljedeći članak

Restoran Punkt Beer House radi dalje kroz dostavu

Osmislili su odličan način kako i u vrijeme pandemije koronavirusa zadržati blagdanski duh i očuvati tradiciju božićnih domjenaka u poduzećima

Punkt Beer House i nakon lockdown-a je tu za vas. Osmislili su odličan način kako i u vrijeme pandemije koronavirusa zadržati blagdanski duh i očuvati tradiciju božićnih domjenaka u poduzećima. Uz dostavu hrane na sve butelje Vina Hren odobravamo 50% popusta.

Unatoč svim mjerama restoran Punkt Beer House radi dalje kroz dostavu. Od 9 do 14 sati od ponedjeljka do petka! Punkt vam osigurava gablece, domjenke i sve ostalo iz bogate gastro ponude. U slučaju veće narudžbe može i izvan spomenutog termina. Za tvrtke koje naručuju veće količine gableca odobravamo 10% popusta.

 

Kako naručiti? Odaberi jednu od opcija!

1 . Naruči i pokupi
Nazovi 099 39 66 770
Odaberi daberi menu na www.punktbeerhouse.eu ili na Facebook stranici
Pokupi gablec kavu ili piće osobno kod nas na lokaciji Mokrice 180 a . Oroslavje

2. Dostava hrane na vašu adresu
Nazovi 099 39 66 770
Odaberi menu na www.punktbeerhouse.eu na Facebook stranici
Gableci , domjenci, burgeri i pića stižu dostavom na odabranu lokaciju!

 

Za one koji se odluče za mini druženje u uredu ili nekom drugom sličnom prostoru, tu je “TO GO Domjenak“, s cijenom menija već od 90 kuna i dostavom hrane na željeno mjesto u grijanim posudama s pripadajućim priborom i pićem.

 

-Prilagodili smo se situaciji i želimo da proslavite završetak ove divne godine uz naše delicije te svoje najbliže kolege i poslovne partnere – poručuju iz Punkta. Svoj domjenak TO GO ili dostavu gableca naručite na [email protected] ili na 099/ 3966 770. Menu potražite ovdje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook