Prethodni članak
Sljedeći članak

RADNO U ZLATARU: Saniraju se dva klizišta, napreduje Bajzekov most, asfaltiraju se ceste

Za vrijeme zatvaranja predmetne prometne ceste promet se preusmjerava relacijom Završje Belečko – Petruševec – Vižanovec – Prepuštovec – Sveti Križ – Pažurovec


Radno je ovo ljeto u Zlataru. Saniraju se dva klizišta, u Ulici Anke Horvat, prema Domu zdravlja, na kojem radovi napreduju predviđenom dinamikom, a krenulo se i sa sanacijom ceste i klizišta u Donjoj Selnici. Vrijednost investicije je 1,3 milijuna kuna, a provodi se iz zajedničkog programa sanacije Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije i Hrvatskih voda. Zbog radova na tom klizištu, do 31. kolovoza privremeno je zatvorena županijska cesta Ž2169 (Zlatar – Gornja Batina – Belec – Budinščina) u Donjoj Selnici. Za vrijeme zatvaranja predmetne prometne ceste promet se preusmjerava relacijom Završje Belečko – Petruševec – Vižanovec – Prepuštovec – Sveti Križ – Pažurovec (L22021 – L22022) i obratno. Izvođač radova je Završni radovi Krešo d.o.o., Krapinske Toplice.

Prema planu napreduju i radovi na izgradnji Bajzekovog mosta, odnosno mosta u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića. - Hvala građanima ulice na strpljenju dok koriste duži obilazni pravac – poručuje gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek. Izabran je izvođač i potpisan Ugovor za asfaltiranje cesta na području grada Zlatara, kao i za uređenje parkirališta te se ceste i uređuju kamenim materijalom. - Treću godinu za redom asfaltiramo nerazvrstane ceste u našim naseljima. Ove godine na redu su dionice Vižanovec – Pljuščeci, Ratkovec - Vinska ulica, Donja Batina – Kušeki, Borkovec - Sambolići – Posarići, Repno – Balići, Donja Batina - Uroići – Štefanko – kažu u Gradu. Izvođač radova su Županijske ceste Zagrebačke županije, a radovi su vrijedni 493 tisuća kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook