Prethodni članak
Sljedeći članak

Radite dobre fotke? Javite se na ovaj zagorski foto natječaj!

Na natječaju, koji traje do 15. listopada, sudjelovati mogu svi fotografi s područja RH, no bitno je da je digitalna fotografija nastala na području Općine Hrašćina


 Klub ljubitelja zavičajne baštine Hrašćina objavio je 7. foto natječaj „Hrašćina u oku”. Tema ovogodišnjeg natječaja je „Priroda časti”, odnosno fotografije trebaju zabilježiti posebne ili rijetke trenutke koje priroda stvara i kojima oduševljava nad ili u hrašćinskom kraju. Na natječaju, koji traje do 15. listopada, sudjelovati mogu svi fotografi s područja RH, no bitno je da je digitalna fotografija nastala na području Općine Hrašćina.

Cilj natječaja je potaknuti mještane, prolaznike i posjetitelje hrašćinskog kraja da snimljenim motivima prikažu kraj kao zanimljivu destinaciju i daju doprinos njegovoj popularizaciji. Po završetku odabrane će fotografije biti tiskane na kalandaru Kluba za 2024. godinu, a tri najuspješnija autora bit će nagrađena. Autori mogu poslati do tri fotografije mailom na [email protected]. Cijeli natječaj i detalji za prijavu nalaze se na FB stranici Kluba ljubitelja zavičajne baštine Hrašćine. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook