Prethodni članak
Sljedeći članak

Puno prometnih nesreća za vikend, nekoliko izazvali pijani vozači


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda policija je zabilježila 12 prometnih nesreća.

Šest s materijalnom štetom do kojih je došlo u Stubičkoj Slatini zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Strmcu Stubičkom i Vukancima zbog nepropisne radnje vozilom, u Mokricama  i Oroslavju zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila te u Lugu Orehovičkom zbog neprilagođene brzine. 

U prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola od, vozač u Lugu Orehovičkom 0,73, vozač u Mokricama 0,63 promila, a vozačica u Strmcu Stubičkom 0,85 promila.

U Martinišću došlo je do prometne nesreće zbog oduzimanja prednosti prolaska u toj nesreći jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe u Zaboku u nesreći do koje je došlo neprilagođene brzine.

U Sušobregu dogodila se prometna u kojoj je jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, do koje je došlo uslijed nepropisne radnje vozilom.

Prometna nesreća koja se dogodila u Veleškovcu zbog nepropisne radnje vozilom, rezultirala je isto tako lakšim ozljeđivanjem jedne osobe. 

Zatim, u Krapini u nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Lakše tjelesne ozljede zadobila je i jedna osoba u nesreći do koje je došlo u Zaboku zbog neprilagođene brzine. 

U nesrećama s ozlijeđenim osobama sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola od, vozač u Martinišću 0,92, a vozač u Zaboku 0,91 promila, piše policija.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook