Prethodni članak
Sljedeći članak

[PRVI DAN ŠKOLE U OŠ KRAPINSKE TOPLICE] Učenike dočekale lijepe novosti


Početak nove školske godine u Osnovnoj školi Krapinske Toplice prošao je u veselom tonu. Priređen je prigodan program, a prvi dan uz zvono za početak nastave toplim riječima zaželjeli  su pročelnica kulturu i obrazovanje  KZŽ Mirjana Smičić Slovenec, načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić, župnik Marijan Gradinšćak i ravnatelj škole Samson Štibohar.

- Nova školska godina obećava nam mnoštvo promjena i izazova. Uz izazove osnova odgoja i obrazovanja su učitelji koji će u  nastavu biti medij razvoja mladih talenata i poticaj ka izvrsnosti. Školske klupe su spremne za stjecanje novih znanja i vještina koje ćemo vrednovati  za učenje, kao učenje i vrednovanje naučenog – rekao je povodom prvog dana nastave ravnatelj škole Samson Štibohar.

U novoj školskoj za sve učenike uljepšan je prostor škole, a posebno novouređeni hodnik i garderobni ormarići za sve učenike. -Zahvale svim roditeljima koji su pomogli u akciji sakupljanja sredstava za nove ormariće. Posebna zahvala Općini Krapinske Toplice i obitelji Ivana Čermak na velikim potporama – istaknuo je ravnatelj.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook