Prethodni članak
Sljedeći članak

Provaljeno u sportski objekt u Lugu Zabočkom, provala i u ugostiteljski objekt u Konjščini

Policijska uprava Krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe


Policijska uprava Krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe.

U noći 26./27. srpnja, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u sportski objekt u Lugu Zabočkom iz kojeg je otuđio nekoliko stotina kuna, te na samoposlužnom aparatu, koji se nalazi u objektu, razbio staklo i otuđio nekoliko limenki pića. Ukupna šteta cijeni se na više tisuća kuna. U noći 26./27. srpnja, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u ugostiteljski objekt u Konjščini iz kojeg je otuđio nekoliko stotina kuna.
Jučer, 27. srpnja, prijavila je 77-godišnja hrvatska državljanka kako joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od listopada 2019. godine do početka srpnja 2020. godine oštetio rolete na vratima i prozorima obiteljske kuće u Donjoj Stubici, čime je oštećena za više stotina kuna.

Jučer, 27. srpnja, prijavljeno je kako je nepoznati počinitelj iz trgovine u Krapini, u subotu 25. srpnja, otuđio kozmetičke proizvode u vrijednosti od nekoliko stotina kuna.

Evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedna dragovoljna predaja oružja i streljiva.
Jučer, 27. srpnja, u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ jedna je osoba policijskim službenicima dragovoljno predala jednu automatsku pušku, četiri pripadajuća spremnika i 160 komada streljiva.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook