Prethodni članak
Sljedeći članak

Predavanje o ovisnosti modernog doba

U partnerstvu s Gradskim društvom Crvenog križa i Osnovnom školom Belec KUD Belec provodi projekt “Pleši, pjevaj – igricama odolijevaj 2.0” odobren od Krapinsko - zagorske županije


Kulturno - umjetničko društvo Belec u partnerstvu s Gradskim društvom Crvenog križa i Osnovnom školom Belec provodi projekt “Pleši, pjevaj – igricama odolijevaj 2.0” odobren od Krapinsko - zagorske županije na Natječaju za sufinanciranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

U sklopu jedne od radionica u Galeriji izvorne umjetnosti u Zlataru održano je predavanje na temu “Ovisnost modernog doba”, predavač je bio doc. dr. sc. Ante Bagarić, dr.med., spec. psihijatar, pročelnik Zavoda za liječenje bolesti ovisnosti Klinike za psihijatriju bolnice Vrapče, profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predavanju su prisustvovali roditelji i djeca – sudionici projekta, partneri GDCK Zlatar te drugi stručnjaci koji se bave edukacijom i zdravljem djece i mladih. - KUD Belec će nastaviti rad sa djecom na zanimljiv, njima prihvatljiv način. I dalje ćemo spajati tradicionalno i moderno i na taj način upoznavati djecu sa kulturom i tradicijom našega kraja – kažu u KUD – u Belec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook