Prethodni članak
Sljedeći članak

Poziv za prijavu projekata koje provode sportske udruge

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva za područje sporta je 25.000 kuna


Načelnica Općine Mače donijela je odluku o raspisivanju javnog poziva za prijavu programa/projekata i manifestacija koje provode sportske udruge na području Općine Mače za 2018..

Ovime se pozivaju udruge sa sjedištem na području Općine Mače kao i udruge koje svoje programe realiziraju na području Općine Mače ili imaju korisnike s područja Općine Mače, da prijave svoje programe/projekte koji se odnose na djelatnosti, programe i poslove, akcije i manifestacije od interesa za opće dobro i razvoj Općine Mače, a koji će se realizirati tijekom 2018. godine, a za koje se očekuje potpora iz Proračuna Općine Mače. Temeljem ovog javnog poziva prijavljuju se programi/projekti, aktivnosti i manifestacije iz područja sporta. Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva za područje sporta je 25.000 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500 kuna, a najveći 25.000 kuna. Udruga može prijaviti samo 1 projekt/program po ovom javnom pozivu. Prijave se podnose na propisanim obrascima (Obrazac I i Obrazac II) uz ostalu popratnu dokumentaciju preporučeno poštom ili osobno na adresu: Općina Mače, Mače 30, 49251 Mače u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za financiranje programa/projekata/manifestacija u području sporta u 2018. godini.“ Rok za podnošenje prijava je 06.12. 2018. godine bez obzira na način dostave. Udruge koje su u 2017. i 2018. godini koristile financijsku potporu Općine Mače, a nisu podnijele Opisno i financijsko izvješće realiziranog programa/projekta sukladno Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava ne mogu ostvariti financijsku potporu po ovom Javnom pozivu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI NA AUTOCESTI A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE - PROMETNE NESREĆE: -na 366+000 km između čvora DUGOPOLJE i čvora VUČEVICA u smjeru Zagreba promet se vodi po dvije prometne trake; Zbog policijskog očevida nakon prometne nesreće na DC...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program