Prethodni članak
Sljedeći članak

Povedite na audiciju svoje glazbeno nadarene klince: U tijeku su upisi u glazbenu školu


Od 27. do 29. svibnja održavaju se audicije i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole Pregrada, PO Kumrovec i PO Sv. Križ Začretje.

Evo rasporeda:

PO SV. KRIŽ ZAČRETJE - Audicije za 1. razred glazbene škole PO Sv. Križ Začretje održavaju se u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. od 17:00 sati nadalje prema terminu kojeg dobijete. Audicije se održavaju u OŠ Sv. Križ Začretje u učionici glazbene kulture.

PO KUMROVEC - Audicije za 1. razred glazbene škole PO Kumrovec održavaju se u utorak, 28. svibnja 2024. od 16:00 sati nadalje prema terminu kojeg dobijete. Audicije se održavaju u OŠ Josipa Broza u Kumrovcu u školskoj knjižnici.

GŠ PREGRADA - Audicije za OGŠ Pregrada se održavaju u srijedu, 29. svibnja 2024. od 16:00 sati nadalje prema terminu kojeg dobijete. Audicije se održavaju u Glazbenoj školi Pregrada (učionica br. 1).

Obavezna je prethodna najava na jedan od 3 načina: 1.NA TELEFON (049) 377 234 - radnim danom od 07:00 do 15:00 sati 2.PUTEM E - POŠTE: [email protected] 3.PUTEM OBRASCA na LINKU: https://docs.google.com/forms/d/1l3nVWmsshcRBrWBoz_s-jXxefWHBVFs8bEGpPBtNR8Q/edit Za audiciju nije potrebno predznanje. Potrebno je pripremiti pjesmicu po izboru koju će dijete otpjevati pred komisijom te će morati ponoviti zadani ritam i tonove.

Instrumenti koje upisuju: KLARINET, TRUBA, TROMBON, TUBA, ROG, SAKSOFON, VIOLONČELO, FLAUTA, KLAVIR, VIOLINA, GITARA, HARMONIKA

Upis se vrši prema broju bodova postignutih na audiciji i ograničenog broja mjesta na pojedinom instrumentu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook