Prethodni članak
Sljedeći članak

Posjetite prvi ''Park festival Jakovlje''

Savjet mladih Općine Jakovlje organizira zanimljiva događanja od 15. do 17. srpnja


Savjet mladih Općine Jakovlje je savjetodavno tijelo Općine Jakovlje koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih Općine Jakovlje. Novi saziv Savjeta mladih Općine Jakovlje konstituiran je 24. veljače 2022. godine. Cilj im je na zabavan način aktivno informirati, savjetovati i uključiti sudjelovanje mladih u javni život koji je od interesa i značaja za zajednicu.

Stoga su po PRVI puta u Općini Jakovlje krenuli s organizacijom manifestacije na otvorenom pod nazivom „Park festival Jakovlje“ namijenjenoj svim dobnim skupinama, a s najvećim naglaskom na mlade.

Riječ je o manifestaciji koja će se održavati od 15.07. - 17.07. 2022. i koja kroz sva 3 dana garantira opuštenu atmosferu i dobru zabavu.

Programom je predviđeno:

15. 07.2022. (petak) - KINO NA OTVORENOM – prikazivanje filma OSMI POVJERENIK – DJ Mario GUDELJ/beer party

16.07.2022. (subota) - LAJNAP – STAND UP KOMEDIJA – natjecanje u beli - DJ Mario GUDELJ/beer party

17.07.2022. (nedjelja) – DAN ZA MALCE – razne radionice i sadržaji za djecu

''Ponosni smo na rad i zalaganje članova Savjeta mladih Općine Jakovlje te smo sigurni kako će upravo ova manifestacija  „Park festival Jakovlje“, koja se po prvi puta održava u Općini Jakovlje, potaknuti ljude na dolazak, druženje i opuštanje, te postati tradicionalna manifestacija koja će biti prepoznatljiva,  ne samo u Općini Jakovlje, već i u cijeloj Zagrebačkoj županiji.

Pozivamo sve ljude koji su željni druženja i opuštanja te dobre zabave, da se odazovu na ovu manifestaciju, na kojoj će vjerujemo svatko pronaći nešto za sebe, te na taj način podrže i rad naših mladih''.- poručuju organizatori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook